Contact Over Ons Zoek&vind Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Als bezoeker van deze site op zoek naar een deskundige professional of expert, kunt u eenvoudig een account aanmaken op deze beveiligde site. De persoonlijke gegevens die u hier invult dienen ter verificatie van u als gebruiker en worden zorgvuldig beheerd door door Expert Match.  Aan de professional van uw keuze worden slechts uw naam, geboortejaar en land en taal doorgegeven U kunt dus geen SPAM of commerciële mail krijgen via dit systeem door u als account aan te melden. Ook van ons ontvangt u geen reclame boodschappen.

Met de agendafunctie kunt u via dit systeem een afspraak inplannen met de professional van uw keuze: een virtuele met webcam of op een fysieke lokatie. U kunt aangeven hoe u wenst te betalen en na akkoord van de gebruikersovereenkomst, kunt u de afspraak op de gewenste tijd en datum plannen. Zodra u een afspraak heeft gemaakt, krijgt u een bevestiging hiervan met de datum en tijd. Indien de betaling is verwerkt,  zal de professional op de afspraak aanwezig zijn.

Zorg dat uw webcam, microfoon en luidsprekers zijn aangesloten. U komt automatisch bij ‘Mijn afspraken’. Hier vindt u op het begintijdstip van uw afspraak een blauwe knop met de tekst ‘Verbinding maken via webcam’. Klik op deze knop om uw video-chat sessie te starten. Er verschijnt een venster met daarin het beeld van de webcam van uw profressional en van uw eigen webcam.Vergeet niet uw webcam te activeren door op het beeld van "Uw Webcam" send audio/video" aan te klikken.

Onderin dit venster wordt getoond hoeveel tijd er nog over is voor uw sessie. Aan het einde van de sessie wordt de verbinding automatisch verbroken.

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier .>
Vind uw professional

Vind uw professional

Met behulp van deze zoekfunctie vindt u de juiste professional op basis van 3 zoekcriteria.

Verder