Contact Over Ons Zoek&vind Hoe werkt het?

Over Ons

Expert Match.com, opgericht in 2007, ontstaan vanuit het besef dat het anders moest en vooral ook kon. Om cliënten te helpen ook diegene die niet in staat is om te reizen en om de kostbare reistijd voor de professional te verkorten. Inmiddels is het team 3 FT's die doorlopend werken aan vernieuwing van processen en toepasingen. Daarbij altijd het gebruikersgemak centraal te stellen.

Voor wie?

Ons platform is bijzonder geschikt voor toepassingen in het onderwijs en extra (studenten-)begeleiding bij bv elearning trajecten, business coaches, lifestyle coaches, binnen- en buitendienstmedewerkers, thuiswerkers, ZZP-ers, online ondernemers, organisaties met sataliet vestigingen zoals consultancy, advocaten, juristen, tekenaars, bijlesgevers, onderwijzers, begeleiders in de zorg, 

Het is een gesloten platform voor professionele dienstverleners die dit samen met hun bestaande website  kunnen integreren tot een klantvriendelijke internettoegang voor hun potentiele klanten om in enkele klikken een afspraak in te plannen, waarbij ze online of op lokatie van u adviesgesprekken, diensten en zelfs producten(webshop)  kunnen leveren, dus geheel webbased is en standaard klaar voor gebruik!

Voor organisaties :

Als organisatie kunt u voor bv 50 adviseurs/ consulenten/ dienst- verleners profielen inrichten en planbaar toegankelijk maken voor uw klanten, voor slechts een kleine jaarlijkse investering en  kunnen we ook maat-aanpassingen doen om het platform in aangepaste huisstijl en specifieke functies kunnen inrichten zie bv http://www.de-nfg-online.nl of de (oudere) pilot van de kamer van koophandel voor hun adviseurs.

Wereldwijd toepasbaar:

De agenda word automatisch wereldwijd gesynchroniseerd! Dit betekend dat uw overzeese klant in een andere tijdzone de tijd ziet wanneer u beschikbaar bent in zijn of haar eigen tijdzonde zonder dat moeilijke gedoe van omrekenen van de tijd. Inmiddels is ons platform in de talen NL en Engels. Bij een "dedicated oplossing" kunnen we uiteraard elke taal voor u organiseren.

Het idee van de duurzame online communicatieplatform ontstond tijdens zijn coachingssessies met clienten in de VS. Er was nog geen systeem gericht op dienstverleners die zich kunnen presenteren adhv videoboodschappen en ook online 1 op een afspraken met webcam kunnen inplannen met (prepaid) electr. (prepaid-)betaling. De videopresentaties geven een veel beter beeld van de dienstverlener dan een statische foto. Tevens kan de klant via een automatische reserveringssysteem bij u een fysieke (kennismakings-)afspraak inplannen of een online webcam-afspraak. 

Voor meer informatie of een kennismaking kunt u terecht op www.expert-match.com/helpdesk/information  of bel ons direct op 06-48778101>
Vind uw professional

Vind uw professional

Met behulp van deze zoekfunctie vindt u de juiste professional op basis van 3 zoekcriteria.

Verder